Camera systemen


Beveiligingscamera's zijn leverbaar in diverse prijs- en kwaliteitsklassen. In deze tijd gebruiken we over het algemeen IP camera's. De IP camera's zijn leverbaar met diverse revolutie's en lensen zodat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen aanbieden. Deze camera's kunnen worden voorzien van een auto-iris lens die zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht.

Verder zijn er draaibare camera's met inzoom-functie en preset-instelmogelijkheden om bepaalde camera-opstellingen op te slaan. En camera's die automatisch omschakelen van kleur naar zwart/wit als het omgevingslicht niet meer toereikend is voor een goede kleurweergave.

De IP camera's kunnen op uw bestaande netwerk gekoppeld worden en naar wens vanaf elk werkstation worden bekeken en-of bediend.

Ten behoeve van de opname's kunnen de camera's worden voorzien van een micro SD kaart of ze worden gekoppeld aan een harddiskrecorder met harde schrijf. Afhankelijk van de capaciteit kunt u enkele dagen tot enkele maanden de opnames bewaren.

Deze recordes zijn voorzien van een netwerkaansluiting waardoor u ze wereldwijd via het internet op uw PC, tablet of mobiele telefoon kunt bedienen en u de beelden 'live' kunt bekijken.


Overige werkzaamheden


Telefonie

Inbraak beveiliging

Borg erkend beveiligingsbedrijf
VEB erkend beveiligingsbedrijf